Γεννήθηκα το 1983

Γεννήθηκα το 1983 στην Δράμα της Μακεδονίας(της πραγματικής Μακεδονίας!). Εκεί μεγάλωσα, εκεί πήγα σχολείο, εκεί γνώρισα την πρώτη μου μεγάλη αγάπη: το μπάσκετ!  

2001- Πέρασα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Μέσω των Πανελληνίων Εξετάσεων κατάφερα να περάσω στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης, απ όπου και αποφοίτησα. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης μου είχα έντονη πολιτική δράση, διατελώντας και Πρόεδρος του Συλλόγου των Φοιτητών.

2005- Έπιασα την πρώτη μου δουλειά

Το 2005 ξεκίνησα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία όπως κάθε νέος, κάνοντας την πρακτική μου άσκηση σε χρηματοοικονομική εταιρία. Ένα χρόνο αργότερα είχα την τιμή να εργαστώ στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας “Κωνσταντίνος Καραμανλής”.

2009- Άνοιξα μπλοκάκι

Το 2009 άνοιξα την δική μου ατομική επιχείρηση, το δικό μου “μπλοκάκι”, ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε χρηματοικονομικά θέματα. Εκεί γνώρισα από πρώτο χέρι τις δυσκολίες και τις αγωνίες ενός ελεύθερου επαγγελματία.

2010 – Ανέλαβα καθήκοντα Γραμματέα ΔΑΠ – ΝΔΦΚ

Το 2010 ανέλαβα Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Κατά την διάρκεια της θητείας μου, η παράταξη έλαβε τα μεγαλύτερα ποσοστά της στις φοιτητικές εκλογές, ενώ παράλληλα καταθέσαμε την πιο καινότομα, εκσυγχρονιστική Πρόταση Παιδείας “Παιδεία 2020” στην οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνονταν η κατάργηση του ασύλου, η αναθεώρηση του Άρθρου 16 και η σύνδεση των Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας.

2013- Εκλέχθηκα Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

2013- Εκλέχθηκα Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Μέσα από μια απόλυτα δημοκρατική διαδικασία εκλέχθηκα με την ψήφο 30 χιλιάδων νέων Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.  Ήταν μια παραγωγική θητεία, κατά τη διάρκεια της οποίας καταθέσαμε μια σειρά προτάσεων για θέματα που αφορούσαν τομείς όπως η Παιδεία, η Οικονομία, ο Πολιτισμός, ο Αθλητισμός, αλλά και για ζητήματα όπως η ανεργία των νέων και το brain drain. Πριν όμως απ όλα αυτά, εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στον Στρατό Ξηράς.  

2015- Υποψήφιος στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας

Στις εκλογές του 2015, ο τότε Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς,  μου έκανε την τιμή να με τοποθετήσει στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος μας. Ήταν και η πρώτη μου επαφή με την κεντρική πολιτική σκηνή.

2016- Πρώτος σε ψήφους στην Εκτελεστική Γραμματεία και δεύτερος στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας

Το 2016 κατά την διάρκεια του 11ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας εκλέχθηκα δεύτερος σε ψήφους στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος μας και στη συνέχεια πρώτος κατά σειρά στην Εκτελεστική Γραμματεία.

Από το 2016 είμαι μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Από το 2016 είμαι μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του επίσημου συμβούλου του κράτους για θέματα Οικονομίας. Παράλληλα συμμετέχω σε επιτροπές Οικονομίας & Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας.

2017 – Άνοιξα το δικό μου ασφαλιστικό γραφείο

2017 – Άνοιξα το δικό μου ασφαλιστικό γραφείο

Από το 2017 έχω ανοίξει το δικό μου ασφαλιστικό γραφείο, την “Ασφαλιστική Ομπρέλα”, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα λύσεων και ασφαλιστικών υπηρεσιών.