«Θέλω να εκπροσωπήσω τη νέα γενιά» – Συνέντευξή μου στο News Bomb

Σάκης Ιωαννίδης

 

 Στη μάχη των βουλευτικών εκλογών ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Ο Σάκης Ιωαννίδης δηλώνει αποφασισμένος και έτοιμος να διεκδικήσει μία θέση στα έδρανα της Βουλής των Ελλήνων. Μιλά στο Newsbomb.grγια τη μάχη που θα δώσει ως υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εκλογές, ενώ απαντά για τα όνειρα που θέλει να πραγματοποιήσει εάν ο κόσμος τον ψηφίσει.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σάκης Ιωαννίδης αναφέρεται και στη γενικότερη φιλοσοφία που ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχετικά με την ανανέωση καιτα νέα πρόσωπα που κατεβαίνουν στον πολιτικό στίβο.

«Οι νέοι αποστρέφονται την πολιτική. Έχουν γυρίσει την πλάτη τους στην πολιτική. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Οι νέοι άνθρωποι πρέπει επιτέλους να εκπροσωπηθούν», λέει με νόημα στο Newsbomb.gr ο Σάκης Ιωαννίδης.

«Οι πολίτες σιχάθηκαν και βαρέθηκαν τα ψέμματα. Η ΝΔ πήρε ξεκάθαρη θέση για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ήταν από την αρχή αντίθετη με τη αυτή τη Συμφωνία. Δεν είναι μία καλή συμφωνία για τα συμφέροντα της χώρας μας», επισημαίνει στο Newsbomb.gr ο Σάκης Ιωαννίδης.

Δείτε αναλυτικά όλη τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Newsbomb.grο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών, Σάκης Ιωαννίδης:

 

*Δημοσιεύθηκε στο NewsBomb την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019